امروزه سه كلمه نوآورى، خلاقیت و ایده پردازى توجه بسیارى را به خودجلب كرده است؛ اما گاهى این كلمات با یكدیگر اشتباه گرفته مى شوند،
پس بهتر است آنها را تعریف كنیم تا تفاوت هاى آنها روشن گردد:
 نوآورى ( :(Innovation نوآورى، به كارگیرى ایده هاى نوین ناشى از خلاقیت ( (Creativity است. در واقع به پیاده ساختن ایده ناشى از خلاقیت كه به صورت یك محصول یا خدمت تازه ارائه شود، نوآورى گویند.

اختراع ( Invention ) به معناى "پدید آوردن محصول جدید" است، اما نوآورى فراتر از آن است و به معناى "معرفى محصولى تازه" است كه با ابداع و عرضه صورت مى گیرد.  نوآورى زمانى رخ مى دهد كه ایده به صورت محصول، فر آیند یا خدمتى توسعه یابد. تعاریف مختلفى از نوآورى ارائه شده است. پیتر دراكر نوآورى  را همانند هر فعالیت عینى دركنار نبوغ و استعداد، نیازمند دانش، توجه و سختكوشى همه دست اندركاران مى داند. او معتقد است آنچه در میان  كارآفرینان، مشترك یافتم نه گونه اى خاص از شخصیت، بلكه تعهد  سیستماتیك به نوآورى بوده است. مایكل تاشمن نوآورى را بستر پیروزى در كسب وكار دانسته تا مدیران در پى شناسایى سازوكار چرخه فناورى و جویبار نوآورى بتوانند به كمك انجام دگرگونى هاى ناپیوسته در سازمان به امتیازهاى ناشى از آنها برسند.
 خلاقیت ( :(Creativity  خلاقیت، فرآیند ذهنى كشف ایده ها و مفاهیم، یا آمیزش ایده ها و مفاهیمِ موجود است كه توسط فرآیند بینش خودآگاه یا ناخودآگاه تحریك مىشود. در واقع خلاقیت یعنى به كارگیرى توانایى هاى ذهنى براى ایجاد یا تبلور یك فكر یا مفهوم جدید كه برخى نیز آنرا به تركیب ایده ها یا ایجاد پیوستگى بین ایده ها تعبیر نموده اند. در تعریفى دیگر، خلاقیت بازى با تخیل و امكانات است كه در حین تعامل با عقاید، افراد و محیط، منجر به ارتباطات و نتایج جدید و معنادار مى شود.
  مهندسی و مدیریت ساخت  (ICEMA)  Construction Engineering Management

 ایده ( :(Idea ایده در حقیقت، یك طرح ذهنى است. شاید بتوان ایده دادن را اولین گام براى حل یك مشكل یا برآورده كردن یك نیاز دانست. به عبارت دیگر، ایده ساده ترین راه حلى است كه انسان در برابر یك مسئله یا نیاز، به آن  فكر مى كند. هر چند مى توان یك ایده را بسط داد و پیچیده كرد. طرح یك ایده، با توجه به ماهیت ذهنى آن، مى تواند فارغ از هر گونه قید و بندى صورت پذیرد. اما براى عملى كردن آن، باید به بسیارى از این محدودیت ها مثل قوانین فیزیكى، حقوقى و . توجه كرد. طرح ایده هاى نو، رابطه اى مستقیم با خیال پردازى و خلاقیت دارد.  اما به قول بریان امبل، فرهنگ نوآورى، از ایده هاى هر فرد، در هر سطحى از هر واحدى در سازمان حمایت خواهد كرد. بنابراین باید نوآورى، خلاقیت و ایده پردازى به عنوان فرهنگ در ذهن و رفتار ما شكل بگیرد تا بتوانیم "متفاوت باشیم". كار بدون این سه ضلع، تنها تكرار مكررات است.

10 درس مهم در كسب و كار كه اكثر مردم دیر آنها را مى آموزند

نوآورى، خلاقیت و ایده سه ضلع مثلت تفاوت

داستان موفقیت: ساب وِى، بزرگترین ساندویچ فروشى زنجیره اى دنیا

از ﭘﺮوژه ﻫﺎ ﭼﻪ درس ﻫﺎﯾﻰ ﻣﻰ ﺗﻮان آﻣﻮﺧﺖ؟

ایده ,خلاقیت ,یك ,نوآورى ,مى ,كه ,ایده ها ,است كه ,ایده هاى ,خلاقیت و ,و ایده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

negarehpic دلنوشته زیبا و خاص دانلود برنامه بوم نمونه طرح برنامه ویژه مدرسه jelveyubahari وبلاگ شخصی دانیال خسروانی مطالب اینترنتی پذیرش سفارشات نوشتن مقاله کنفرانس های ملی و بین المللی راهنمای سفر و گردشگری - طبیعت گردی - جاذبه های گردشگری و توریستی vakilmelki علیرضا خسروانی